LMA MMXI!


Stiti ce m-am gandit sa mai fac azi? Sa mai scriu! Asta ca sa scriu tot anul, sa termin acest minunat coltisor de ganduri paradiziace si sa dau curs unei noi idei ce mi-a rasarit in cap in una dintre noptile albe.
Pentru 2011 va doresc voua, celor ce ma iubiti, daca 2010 nu v-a ucis inca ( 😀 ) un an plin de liniste interioara si cat mai multe vise implinite!
Si ca sa petrecem prima zi impreuna, in cursul zilei de astazi voi posta noul capitol invitandu-va, desigur, sa lasati un gand bun sau rau.
Pana maine, va las o particica de citit:

„Iar eu sunt un nenororcit de las temator. Si putin imi pasa de viata. Dar de Bella?O,de ea da, de ea imi pasa. Viata mi-a oferit o picatura din cupa ei, si ma tem sa nu sparg paharul iubirii abia incepute. Disper, innebunesc gandindu-ma ca as putea sa mor pentru a implini acest ideal de libertinaj lumesc, pierzand pe veci dreptul de a saruta buzele pulsand a dorinta, ochii privind spre inima mea, mainile mangaindu-ma ametitor, ca voi pierde singura fiinta din lume ce alturi de care pot rezona pe aceeasi unda curmata in ascensiunea ei spre infintul dragostei perfecte, distrusa de rigor mortis eterna.”

Reclame

1 comentariu (+add yours?)

  1. Saya
    Ian 01, 2011 @ 17:39:15

    :D:D:D

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: